A Chrysler PT Cruiser Fan Klub Története!

 

Klubunkat egy korábbi facebook csoportból kivált négy típusfanatista alapította, 2015. október 15-én. Az év végére 60 tagot számlált a csapat, ami mára 800 fölé nőtte ki magát. Viharok, nézeteltérések, majd letiszulás után 2017. elején kialakult a mai stabil felállás, amit a tagságon belüli kölcsönös tisztelet és alázat biztosít. Facebook tagunk bárki lehet, aki birtokol ilyen autót, vagy tett a csapatunk előbbrejutásáért. Közösségünk elsődleges célja az autóval való problémák megoldása, szépítési, szerelési ötletek megosztása, kellemes párbeszédek a kis kedvencünkről, de idővel túlnőtte magát a társaság ezen, és valódi barátságok alakultak ki.
 
Kötetlen beszélgetések, vidám, vicces témák jellemzik a közösségi oldalunkat, ám a találozók alkalmával ennél magasabb szintre léptünk. Idegenként, csupán virtuális ismerősként hihetetlennek tűnt, hogy a személyes összejöveteleken igazi, régi barátként üdvözöljük egymást, ami valódi, kemény alakulatot kovácsolt.
 
Évi 3-4 nagy horderejű szervezett találkozót tartunk és megszámlálhatatlan kisebb, családi, kerti-party, akár születésnapos, esetleg spontán strandolást, korcsolyázást használunk ki, hogy együtt lehessünk. Sokrétű eseményeink lehetnek túraszerűek, illetve fesztivál stílusúak. Általában helyi tagok szervezik, miáltal megismerik a távoli fanok is az országrész nevezetességeit, látnivalóit. Megszámlálhatatlan színes programot ajánlunk a résztvevőknek a gyermekjátékoktól az autósügyességi vetélkedőig, a borkóstolón és a karaoke partin keresztül a világmegváltó meghitt beszélgetésekig.
 
Minden autóstalink befejező estjén hatalmas zenés mulatságot csapunk, amin legtöbb esetben egy kedves PT tulaj élőben énekel zenész kollégájával. A vidámkodás mellett, ha egy „családtag” anyagi, lelki, esetleg egészségügyi bajba kerül, összefogunk és lehetőségeink szerint minden erőnkkel segítünk, legyen az pár bébiruha, pénzadomány, egy vállalt fuvar vagy csupán baráti szó, biztatás. Több külföldi csapattal vagyunk kapcsolatban, érdeklődve figyeljük tevékenységeiket és kapunk elismeréseket mi is. Külföldi találkozókra is eljut néhány autónk, ami hatalmas büszkeség főleg ha több száz, vagy akár több ezer kilométerről viszont látogatják egy-egy rendezvényünk. Klubunk már több, mint egy zárt csoporton belüli hasonló érdeklődésű emberek tömörülete….
 
Igen, mi egy utánozhatatlan, barátságos, bizalommal és határtalan tisztelettel teljes, egy valóban működő- és ütőképes társaság lettünk. Ez a Chrysler PT Cruiser Fan Klub!