2017. július 7-9. – Alsónémedi

 

Az 1. Nemzetközi Budapesti PT Cruiser Fesztivál Budapesttől egy kőhajításnyira, Alsónémedin, az Agárparkban került megrendezésre. A találkozón minden idők legtöbb PT-ét csodálhattuk meg egy helyen, egy időben. Három napon át tartó színes programok, nagy találkozások, baráti beszélgetések, ínycsiklandozó,-bográcsban főtt- finomabbnál finomabb ételek várták az idelátogatókat.

A keretet mindehhez a festői környezet adta, a tó, mely bónuszként az Agárpark területén található, s a nyári melegben fürdőzésre invitálta a fesztiválozókat. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a kedvükre való programokat. Autós ügyességi verseny, íjászat, célbalövés, asztalitenisz és darts verseny, de legalább ekkora kalanddal szolgált a több napra érkezők sátorállítása is. A mosolygós gyermekarcokon átszott, mennyire örülnek az igazi bohócnak, aki lufit hajtogatott nekik, és bevonta őket egy kalandos játékba. A nap végére csillámtetkótól volt színes minden gyerkőc, anyuka és apuka.

Három bográcsban főtt az ebéd, egy verseny keretében, melynek résztvevői maguk a fesztiválozók voltak, a verseny győztesei pedig minden látogató, amikor asztalhoz ültek. A fesztivál esti zárásaként, a hangulatot élőzene emelte és hajnalig szólt a talpalávaló. Ez a találkozó nem a nagy krúzolásokról szól. A hangsúly itt egymás megismerésérén, a tapasztalatcserén, a nagy beszélgetéseken van. A közös pont pedig a közös érdeklődési kör, az autóink különleges mivoltának szeretete.

Nagy megtiszteltetés, hogy a Holland PT Cruiser Club elnöke is ellátogatott a fesztiválra, jól érezte magát, pozitívan értékelte a Chrysler PT Cruiser Fan Club összetartó erejét, közösségét, és ezt a hírünket vitte aztán vissza Hollandiába.

Az Alsónémedi Fesztiválnak hagyományörző jelleget szánunk. Nem is tehetnénk másként, hiszen fergetegesre sikeredett. 2018-ban Téged is várunk szeretettel!

video
play-sharp-fill