2019. április 12-14. – Kőszegi találkozó

 
Rekord létszámúra sikeredett a Fan Club 2019-es évadnyitó Találkozója!
Már hónapokkal korábban érezhető volt a hatalmas érdeklődés, hisz egy új helyszínt ismerhettek meg az idelátogatók! Nem csak kishazánkból, hanem Európa más országaiból is tiszteletüket tették PT tulajdonsok (holland, angol, svéd, német és román). Kőszeg és környéke adott helyszínt a rendezvénynek. A három napos program központja Novákfalva lett, ahol rengetegen elfértek a gyönyörű kicsi házakban és a főépületben, a kiszolgálás pedig egyedülállóan tökéletes volt. Gyurecska László, a klub séfje, egy isteni BBQ partyval indította a hétvégét, amit baráti beszélgetések fűszereztek. A fő napon, szombaton, Kőszegen gyülekezett a csoport, sorra érkeztek a szebbnél szebb autók, melyek száma már itt elérte a bűvös százat! Hatalmas élményt adott az újaknak és a gyakorlott talizóknak is ez a tömeges vonulás, amiben profi irányítók segítettek, hisz ennyi autót egyben tartani illetve ki- és beparkoltatni nagyon felelőségteljes feladat. A konvoj elmasírozott az ausztriai Léka várába, itt tárlat vezetéssel ismertették meg velünk a hely történetét és jelenlegi funkcióját. Ebéd, krúzolás, fotózás töltötte ki a délutánt (köszönet a fantasztikus képekért Purczeld Lacinak!), majd pedig visszatértünk a szállást adó üdülőfaluba, ahol már mindenki a találkozók történetének legegyedülállóbb eseményére készült! Linda és Boby, pontosan két évvel ezelőtt ismerkedtek össze egy ilyen találkozó alkalmával és úgy döntöttek, hogy a klubos barátaik körében mondják ki a boldogító IGENt. A meghitt hangulathoz hozzájárult egyik tagunk, Kutasi Heléna énekesnő is, csodálatos dalokkal fűszerezve a szertartást. Ezután Kovi Atti 50. születésnapját is megünnepelte a társaság, majd indult a party! Fantasztikus vacsora, finom italok és jó zene biztosította a parádés hangulatot. Ki a táncparketten pörgött, ki félreülve egy jó bor mellett váltotta meg a világot, a gyerekek bandázással, kommandóval töltötték ki az éjjelt, mígnem elcsendesült aprajafalva.
Vasárnap a rend urai vártak a kapuknál, na nem büntető céllal, hanem ők biztosították a kőszegi felvonulást, ahol a város vezetése fogadta az autósokat, majd az idegenvezető bemutatta a várat és a belvárost. A történelmi helyszínen elfogyasztott ebéd már a búcsú része volt, lezárva a hosszú és élményekben gazdag hétvégét.
Fantasztikus, egyedülálló találkozóval indította a Fan Club az idei évet, ami felejthetetlen és életreszóló emléket adott minden tagnak!
Jövőre új programokkal várunk sok szeretettel mindenkit ugyanitt!
 
Ez egy akkor buli volt, hogy még az Origo is cikkezett róla!!!! 😉
 
Egy „fan”-tasztikus évadnyitó találkozó ígérkezik a Pt Fanok Clubjának, amire idén rekordmennyíségű autót várnak a rendezők. Kőszeg és környéke ad helyet a csodás autók díszes felvonulásának , zászlókkal, dudákkal üdvözöli a tagság a kíváncsi érdeklődőket.
Már pénteken sorra érkeznek Novákfalvára hazánk minden pontjáról és távoli országokból, különleges egyedi építésű autócsodákkal a résztvevők . Amerikai jellegű grillparty-val nyílik a hatalmas eseményt, baráti beszélgetésekkel, finom italokkal fűszerezve.
Szombat reggel a kőszegi Hattyú Büfé vár minket reggelivel, itt lehet először megcsodálni a csillogó-villogó járműveket. Az ausztriai Léka-vára az első célállomás. Többnyelvű idegenvezetéssel ismertetik az építmény történetét, jelenlegi funkcióját.
Ebéddel a Margaréta-Csárda szolgál Horvátzsidányban, majd egy hosszabb cruzolással, közben fotózásokkal érkezünk vissza Novákfalvára. Mindeközben az összejövetel különleges programjára készül a club álompárja, akik a Cruiser-találkozó keretében mondják ki a mindhalálig szóló „Igen” – t. A csapat fergeteges bulija következik, ünnepi vacsorával, játékokkal, lagzis hangulattal és nélküközhetelen zenészünkkel; Csabival, amíg a lábak bírják a táncot. Vasárnap Kőszegen feltűnősködik a konvoj, majd a város vezetősége üdvözöli az autókat és gazdáikat. Szakértő segítségével egy város- majd várnézés a program, aztán búcsú ebéddel, a Bécsi-Kapu étterem történelmi hangulata zárja a 2019-es Nyugati PT Cruiser Találkozót. Bárkit szívesen vár a club, akit érdekel ez az életérzés, ez a különleges autó és a kellemes program.
 

2019. április 13. – Csónakázó-tó – Hattyú Büfé
play-sharp-fill
 

2019. április 13. – Velem – Novákfalva
Linda és Robi nagy pillanata
play-sharp-fill
 

2019. április 14. – Kőszeg – alpolgármesteri fogadtatás
play-sharp-fill
 

2019. április 13. – Csónakázó-tó – Hattyú Büfé 2019. április 13. – Velem – Novákfalva
Linda és Robi nagy pillanata
2019. április 14. – Kőszeg – alpolgármesteri fogadtatás
play-sharp-fill
play-sharp-fill
play-sharp-fill