2020. június 19-21. – Zalai-Tali – Vadása-tó

 
Zalai tali – Vadása-tó – 2020
A nyár kezdetével egy mesés környezteben találkoztak a Pt Crusier szerelmesei. Egy kellemes hotelben jött össze a csapat a Vadása tó partján, megfordítva a hagyományt pétek esti patyival kezdve. A Rio együttes szórakoztatta a társaságot egy szuper retro zenei összeállítással. A kis együttes szintén pt tulajdonos házaspár kiművelt énekhaggal és profi billenytyűs kísérettel az élő zene minden varázsával, felejthetetlen estét szereztek a jókedvű társaságnak.
A találkozó fő napján a közeli múzeum Skanzent kereste fel a klub ,helyi különleges ételekkel, italokkal és a hely felújított vagy épen maradt házaival gazdasági épületeivel és történelmével ismertették meg a kíváncsi társaság tagjait. Később egy bölény rezervátum félelmetes, ismeretlen mégis érdekes mindennapjaiba kapott bepillantást a gárda, a bátrak még az etetésben is segédkezhettek így szinte testközelbe kerülve az hatalmas állatokkal. Ebéd után a helyi jellegzetes rétesek kóstolásával a táj szépségével nyugalmában telt az idő közben a határtalan viccelődés, beszélgetés folyt szüntelen. Este csendesebb beszélgetések közben, finom vacsora alatt jöttek a tervek, ötletek a további találkozókra, mivel 2020-as évet a járvány kissé átírta.
Sajnos ez a találkozó is véget ért a hétvége zárultával, mindenki haza-cruzolt, jókedvűen, bár fáradtan emlékezhetett egy nagyon kellemes évnyitó rendezvényre.

 

play-sharp-fill